Limba Engleză - Clasa a IV-a, semestrul I

Manual adaptat pentru copii cu CES

Apărut pe 10 septembrie 2019, manualul de engleză pentru clasa a IV-a este primul manual și caiet de lucru din România adaptat pentru lucrul cu copiii cu CES.

El urmărește programa școlară valabilă în anul publicării, simplificând însă conținuturile pentru a fi accesibil pentru copiii cu dificultăți de învățare; de asemenea, manualul folosește fonturi ușor de citit, de dimensiuni mari, cu diferențiere pe silabe, care facilitează lectura inclusiv pentru copiii cu diverse probleme de vedere. Exercițiile urmăresc fixarea cunoștințelor și întreaga structură urmărește tematicile școlare ale clasei a IV-a, astfel încât și copiii cu CES integrați în școli, să poată studia aceleași subiecte pe care le studiază colegii lor, în același timp. Această structurare ajută și eforturile cadrelor didactice, întrucât facilitează predarea, atribuirea de teme de lucru acasă și la clasă și notarea elevilor cu CES conform cu abilitățile acestora, pe materiale concrete, accesibile.

Acest manual se distribuie gratuit, așa cum este, în format PDF, care se poate tipări acasă sau la orice centru de printare.

Ca toate materialele de pe CereUnManual.ro, acest manual este protejat de legile în vigoare privind drepturile de autor.

Este strict interzisă comercializarea în orice formă a acestui manual. Este interzisă reproducerea oricărei părți din acest manual în vederea comercializării ca atare sau ca parte a unor alte materiale.

Manualul poate fi transmis în format digital, poate fi printat pentru uz școlar și personal, poate fi distribuit prin orice mijloace în afara comercializării.

Pentru orice întrebări sau aspecte legate de licențiere, ne puteți contacta.